Proffit Functional Fitness

Geopend tot 22.15

fitness - Proffit Functional Fitness - kaartoverzicht

Proffit Functional Fitness

Proffit Functional Fitness is een gezondheidsbedrijf in Hedel met een ruim aanbod. De kernactiviteit is het aanbieden van fitness, sportmassage en dieetbegeleiding aan particulieren. Voor de zakelijke markt is de site Vitaal Op Werk in ontwikkeling. De activiteiten van Proffit zijn gebaseerd op het idee dat iedereen aan zijn of haar conditie kan werken en dat optimale begeleiding daarbij zeer welkom kan zijn.

Begeleiding
Bij totaalfitness, ouderenfitness en medische fitness wordt u begeleid door onze medewerkers. Afhankelijk van het type fitness is dit ofwel directe persoonlijke begeleiding ofwel groepsbegeleiding. Ook bij vrije fitness, waar u vrij bent om de oefeningen te doen die u wilt, is altijd een medewerker aanwezig om uw vragen te beantwoorden of ondersteuning te bieden.

U kunt ervoor kiezen om regelmatig uw gewicht, vetpercentage en andere gegevens te laten registreren. Via ons computersysteem kunt u dan uw concrete vorderingen bekijken.

Het concept "Licht bewegen"
Rust roest! De laatste jaren zijn we erachter gekomen hoe belangrijk het is om in beweging te blijven als er zich klachten aan het bewegingsapparaat voordoen. Proffit lanceert daarom het concept "Licht bewegen". Dit is uitermate geschikt voor:

- mensen die moeite hebben met bewegen door klachten aan het bewegingsapparaat;
- ouderen;
- mensen die een gezondheidsrisico ontwikkelen/hebben door overgewicht.

Binnen dit concept zal worden gestreefd naar een steeds meer 'actieve vorm' van bewegen en zo onderhouden en/of opbouwen van de conditie. Natuurlijk alles binnen uw persoonlijke grenzen.

Openingstijden

Open
Sluit om 22.15
maandag8.00 - 22.15
dinsdag9.30 - 22.15
woensdag14.30 - 22.15
donderdag9.30 - 22.15
vrijdag8.00 - 20.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De fitnessheld.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Proffit Functional Fitness
Dreef 2/A
5321GM Hedel

+31 (0)73 5992391

Deel deze pagina

Proffit+Functional+Fitness img